Pregătiri pentru referendum!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Cei care conduc județul Caraș-Severin au declarat că și la nivel local au început pregătirile pentru refendumul ce are loc pe data de 29 iulie. Azi dimineață a avut loc prima întâlnire pe tema mobilizării din ziua votului pentru schimbarea președintelui.

La nivelul județului Caraș-Severin s-a constituit comisia tehnică pentru organizarea referendumului. De altfel, azi dimineață a avut loc și prima întâlnire pe această temă. Astăzi s-a stabilit care va fi locația Biroului Electoral de Circumscripție Județean, iar mâine are loc instruirea cu președinții și secretarii secțiilor de votare. Spre deosebire de alegerile locale, acum, singurul for constituit în județ va fi BEJ-ul.

1000x100 casa brutarului

„Sunt foarte scurte termenele în care trebuie să ne organizăm, dar printr-o Hotărâre de Guvern s-a publicat calendarul, pe care noi trebuie să îl respectăm cu strictețe”, a declarat prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu. Secțiile de votare se vor stabili și delimita pe data de 12 iulie. Din comisiile care vor sta în secții vor face parte reprezentanții partidelor politice care au reprezentare în Parlamentul României la ora actuală.

expres banat 1000x100 (2)