Trei milioane de lei pentru drumuri

Aleșii județeni au fost convocați în ședință extrordinară. De altfel, plenul de astăzi este și cel de final de an. După ce săptămâna trecută în Caraș-Severin au ajuns cinci milioane de lei, astăzi mai ajunge o sumă importantă, astfel că aleșii trebuie să rectifice bugetele instituțiilor din subordinea forului.

Ordinea de zi de astăzi a cuprins, în principal, proiecte de hotărâre legate de rectificările bugetare de final de an. Cele 11 puncte vizează atât bugetul propriu al forului județean, cât și cel al instituțiilor care sunt subordonate acestuia. Numai săptămâna trecută, în Caraș-Severin au ajuns cinci milioane de lei. Patru milioane au fost repartizate pentru reabilitarea drumurilor județene, iar un milion pentru plata inedemnizațiilor persoanelor care le îngrijesc pe cele cu handicap.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Câți bani au ajuns astăzi
În cadrul ședinței de astăzi, aleșii județeni au rectificat bugetul cu suma de trei milioane de lei. “Banii vor ajunge la capitolul drumuri, pentru ca acestea trebuie finalizate. Este vorba despre cel care leagă Reșița de Văliug, Muntele Mic de Caransebeș și Reșița de localitatea Grădinari”, a spus președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, în urmă cu câteva minute.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/