Judecătoarea Adriana Stoicescu: „Ocupați fiind a ne otrăvi unii pe alții cu ură, nu mai avem timp să vedem că murim”

Adriana Stoicescu a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj dur. De data aceasta, judecătorul timișorean critică poporul român, despre care spune că este unul „bolnav și umilit”, iar de 1 Decembrie vom defila „cu pieptul înainte”, iar apoi vom arunca „cu rahat” în eticheta românească.

Judecătorul timișorean Adriana Stoicescu ne critică din nou ca popor. Astfel, într-un mesaj postat pe Facebook, fostul președinte al Tribunalului Timiș spune că am ajuns să ne atacăm „furibund”, în cazul în care avem opinii diferite.

Ne-am tâmpit sau neam tâmpit? Omenirea a intrat în linie dreaptă spre un final apocaliptic, garnisită cu intenții bune și garduri. Nația română zburdă liniștit pe câmpia autodistrugerii. Împachetat frumos, ca să dea bine la export, poporul român, bolnav și umilit, pare să fi pornit pe ultimul drum. În spatele staniolului lucios colcăie ignoranța și lenea, suficiența și agresivitatea. Ne-am pierdut total uzul rațiunii. Sau neam pierdut? Fără logică și fără răbdare, fără minime cunoștințe și fără urmă de pricepere, îi atacăm furibund pe toți cei care nu ne împărtășesc opiniile, incapabili să ne ascultăm unii pe alții. Unde vom ajunge? În ce prăpastie fără fund ne aruncăm? Ce câștigăm? Ocupați fiind a ne otrăvi unii pe alții cu ură, nu mai avem timp să vedem că murim, în viață fiind, tot mai departe de ceea ce, cândva, era normal”, este de părere Adriana Stoicescu.

leader board 728 x 90 px

De asemenea, judecătorul timișorean spune că, de 1 Decembrie, vom fi mândri că suntem români, iar apoi vom arunca „cu rahat” în eticheta românească.

”Noroc” de 1 Decembrie. Vom ieși în stradă, mândri că suntem români, vom defila cu pieptul înainte, în care, nu-i așa, bate o inimă mare cât România, după care vom fugi să aruncăm cu rahat în tot ce mișcă și are etichetă românească. Vom serba Crăciunul americănesc, cu crăciunițe apetisante, mâncând ca sparții carnea lor de plastic pentru că de, porcul românesc pute și nu e conform, lăcrimând emoționați la o imitație de iesle, între două înjurături la adresa Catedralei, dar scriind pe toate gardurile ce buni creștini suntem noi. Nu realizăm că ne sinucidem? Nu înțelegem că nimeni nu ne poate salva? Nu înțelegem că nimeni nu vrea să ne salveze? Doar Dumnezeu, în imensa Lui Milă, ne mai poate ridica din mocirlă. Dar, nu cred că ne va găsi. Vom fi prea ocupați cu goana după cumpărături”, consideră Adriana Stoicescu.