Jojo, pensiunea de lux din Băile Herculane! 6 milioane, pentru cinci stele!

Stațiunea de pe Valea Cernei își poate primi turiștii într-o nouă unitate de cazare cu pretenții, modernizată recent din bani europeni!

Prin Agenția pentru Dezvoltare Vest, Pensiunea Jojo din Herculane a fost transformată într-o adevărată bijuterie, care-i satisface astăzi până și pe cei mai pretențioși dintre pretențioși. Printr-o investiție de aproape 6 milioane de lei, dintre care 2,8 milioane reprezintă bani nerambursabili, obținută prin Programul Operațional Regional, structura de cazare a fost adusă la standardul celor cinci stele.

„Unul dintre obiectivele pe care și le propune proiectul este dezvoltarea turistică a Băilor Herculane, prin asigurarea unor servicii superioare de cazare.”, au anunțat reprezentanții ADR Vest.

expresb 1000x100

Jojo crește astfel numărul locurilor de cazare în unități de lux în stațiunea cărășeană. Mai trebuie spus că tot prin ADR Vest au fost atrași pe Valea Cernei milioane de euro, investiți astăzi în mai multe proiecte de reabilitare a infrastructurii turistice derulate de Primăria Băile Herculane. Mai sunt încă multe de pus la punct, dar milenara stațiune începe să recupereze din timpul și terenul pierdut față de Băile Felix, de exemplu.

1000 x 200 gif