John Newman, cel mai nou nume anunțat pe scena festivalului Custom Reșița!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Un nou star internațional se alătură pleiadei de artiști cu renume mondial, care vor fi prezenți în Poiana Golului, în perioada 5 – 7 iulie. Hiturile „Come and get it”, „Love me again” și „Losing” sunt doar câteva dintre piesele cu multe premii în palmares, care vor răsuna deasupra Reșiței și care au ocupat săptămâni întregi topurile muzicale.

John Newman este ultimul artist care se alătură trupelor cu greutate, deja confirmate la festivalul Custom: The Rasmus, Uriah Heep, Masive Vagons, UDO, Doro sau Emir Kusturica&The No Smoking Orkestra.

Pe lângă artiștii internaționali, pe scena festivalului cântă și trupe românești și din Republica Moldova, consacrate, dar și abia înființate: Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Camera 101, Byron, trupa Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

Mai mult, pentru a sărbători venirea verii, organizatorii dau startul unei campanii de reducere de 20% pentru primele 500 de abonamente cumpărate de pe iabilet.ro prin codul CUSTOM2019.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Custom Reșița se adresează tuturor generațiilor, pentru un weekend prelungit într-un mediu plăcut, în aer liber, pe platoul de deasupra orașului.

Mai multe detalii pe:

Facebook: https://facebook.com/customresita
Instagram: https://instagram.com/customresita
Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-40485/

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/