Consilierul local Ţurcaş trăieşte din pariuri

Deşi ar trebui să îi preocupe într-un mod serios eventualele probleme cu care se confruntă municipiul de pe Bârzava, o parte dintre aleşii locali ai urbei nu îşi bat capul cu acestea. Unul dintre aceștia apelează chiar la jocurile de noroc să își rotunjească veniturile.

Viorel Ţurcaş se află în această situație. Şedinţele de plen în care este nevoit să asculte şi să voteze lunar zeci de proiecte de hotărâre în folosul comunităţii, dar şi venitul primit anual ca ales local par să nu îi fie suficiente consilierului. Gândindu-se, probabil, cum să adune mai mulți bani, acesta a ales să apeleze la propriile hobby-uri. Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD Caraş-Severin s-a apucat, mai nou, de jocuri de noroc, lucru care a uimit o mare parte din oamenii de rând. Să fie oare şi din cauza datoriilor pe care le are la bancă? În orice caz, talentul său s-a dovedit a fi de un real folos, potrivit declaraţiei de avere. Consilierul s-a bucurat de 4.000 de lei câştigaţi din pariuri sportive, care figurează și în documentul pe care Legea îl obligă să îl completeze.

Reporterii Express de Banat l-au contactat pe Viorel Ţurcaş pentru a afla norocoasa întâmplare, însă momentul se pare că nu a fost unul oportun. Consilierul urbei a reacţionat într-un mod oarecum agresiv spunând, înainte să închidă telefonul: „Nu am eu ce să vorbesc. Faceţi-vă voi treaba cu alţii, nu cu mine!”.

În altă ordine de idei, Viorel Ţurcaş nu se ocupă doar de aceste lucruri. Se pare că şi „funcţia” de bişniţar îl atrage tot mai mult. Potrivit unor surse, acesta ar deţine adevărate opere de artă în valoare de aproximativ 50.000 de euro pe care încearcă să le vândă prin diferite „şmenuri”. Bineînţeles, asta după ce îşi exercită cu dreptul, atribuţiile de consilier local al municipiului.

Comments

 1. Ziare Mehedinti Licitatii says:

  Buna ziua,
  De acum puteti publica licitatii ziare Mehedinti prin intermediul Metropolitan Maxpress.
  Anunt Licitatie Mehedinteanul, Licitatii Anunturi Ziarul Mehedinteanul simplu rapid si eficient.
  Cum public licitatii in Ziarul Piata Severineana ?
  Contravaloarea anunturi Licitatii Piata Severineana poate fi achitata si prin Card Bancar
  Ziarul Informatia de Severin publicare licitatii va ofera posibilitatea de a achita contravalorea anuntului prin SMS
  Anunturi Licitatii Gazeta de Sud contact 0768.44.11.33, 0721.08.08.10