Jocuri de culise în și pentru Primăria Caransebeș?! Se pritoceşte contracandidat pentru Felix Borcean!

po 1000x100px (3)
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)
explo 1000x200

Divergențele de opinie din rândul aleşilor locali PNL de la ultima ședință a Consiliului Local Caransebeș l-au făcut pe primarul Felix Borcean să răspundă puţin mai altfel unor întrebări puse de Express de Banat cu privire la viitoarea sa candidatură. Surpriza a venit când s-a referit la o posibilă… contracandidatură.

„Sunt mai multe zvonuri, care circulă la ora actuală prin Caransebeș, cel mai intens este că s-ar întoarce la Primărie fostul primar Marcel Vela. Acum, că am doi ani de mandat, eu o să vă prezint situația la jumătatea mandatului meu și o să vedeți că sunt proiecte foarte importante care s-au realizat. Dacă lumea face comparație cu 12 ani de administrație publică ai domnului Vela, versus 2 ani ai mei, trebuie să regândim puțin. Dar dacă dorește, să revină, există și această probabilitate, deși eu nu o cred, dar poate există și un alt contracandidat din sânul partidului, de ce nu?… Sau chiar perspectiva unei apariții a unui candidat din sânul partidului la alt partid mai mic, cam de aceeași coloratură”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

Liberalul nu a dorit să dezvăluie mai mult despre acest subiect. Dar nu e greu de bănuit la ce s-ar putea referi. Un partid „mai mic, cam de aceeaşi coloratură” cu PNL, ar cam fi ALDE. Altfel spus, actualul primar nu exclude varianta ca unul dintre actualii săi colegi de partid să ajungă, bănuim că deloc întâmplător, la ALDE, pentru a-i ştirbi lui Borcean actualul electorat liberal din Caransebeş. Până atunci însă Borcean va trebui să câştige o altă competiţie, liberală, dictată de sondajul de opinie pe care îl va realiza în curând PNL-ul (de la centru) în municipiul Caransebeş.

expresb 1000x100

Ieşind din sfera supoziţiilor, Felix Borcean a ţinut să întărească însă public decizia sa de a candida pentru un nou mandat: „Voi candida cu și mai multă fervoare, doar pentru a demonstra că lucrurile nu sunt chiar așa cum se încearcă a fi prezentate”.

1000 x 200 gif
upt 1000x100