Jocul merge, datoriile amenință! Echipa de baschet SCM Timișoara, victorie cu Pitești

„Leii” de la SCM Timișoara au câștigat cu 75-61 primul meci din seria cu BCM U FC Argeș Pitești, menită să decidă echipa de pe locul 5. Sportiv, echipa rezistă, dar marea problemă e că datoriile de 150.000 de euro către jucătorii din 2015 trebuie achitate până la 15 iunie, altfel, clubul riscă neînscrierea în campionat!

Timișorenii nu au putut miza pe accidentații Vukosavljevic și Coconea. Argeșenii au început meciul mai bine, dar gazdele au revenit și au terminat primul sfert cu 18-16. După o perioadă în care bănățenii au fost la conducere, Piteștiul a revenit, însă până la pauză, elevii lui Cristi Bota au marcat pentru 35-32. Diferența s-a făcut în sfertul trei, la finalul căruia tabela indica 60-47, scor la care oaspeții nu aveau ce să mai facă.

Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Stojadinovic, cu 18 puncte, urmat de Komatina, cu 18, Baciu, 11 puncte, Diculescu, Randolph și Brown, fiecare cu 9 puncte și Pesakovic, cu 2. Pentru oaspeți, Bailey a dat cele mai multe puncte, 18.

Următorul meci va fi luni, de la ora 19.00, la Pitești. Dacă Timișoara învinge, rămâne cu locul 5. Dacă pierde, se mai joacă un meci în Banat, joia viitoare.