Joc și voie bună la Nedeia de la Cornereva! Ramona Vița va întreține atmosfera

ramona vita herculane
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Locuitorii comunei Cornereva sunt invitați luni, 15 august, de Sfânta Maria, la ruga satului, care se va desfășura pe terasa din fața căminului cultural, clădire inaugurată cu acest prilej de autoritățile locale, după ce a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și modernizare cu fonduri europene.

Luni, de Sfânta Marie, la Cornereva este anunțată ruga satului, un eveniment care va aduna la un loc fii ai satului, localnici plecați din sânul comunității și care acum se reîntorc acasă să sărbătorească alături de cei dragi un eveniment cum numai la sat se mai păstrează. De voia bună a petrecăreților se vor ocupa îndrăgiții interpreți Ramona și Petrică Vița.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„Vom sărbători Nedeia satului așa cum se cuvine la ceas de sărbătoare. Atmosfera va fi întreținută de îndrăgiții interpreți de muzică populară Ramona și Petrică Vița, împreună cu formația Vip Music. Așa că îi așteptăm cu mare drag pe toți cei care doresc să ni se alăture în această zi de mare sărbătoare!”, transmite primarul comunei Cornereva, Nicolae Novăcescu.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/