Joburi pentru șomeri

În sala de ședințe a Primăriei a fost organizat și astăzi un târg de locuri de muncă pentru reșițeni. La interviuri au participat mai mult de 70 de persoane. Peste 20 dintre acestea au reușit chiar să se angajeze. 

Șomerii reșițeni au luat cu asalt Primăria Reșița, în speranța că își vor găsi un loc de muncă. Omenii au venit încrezători că viața lor se va schimba și că vor reuși să își găsească un loc de muncă.

„Am aflat de la primărie de această bursă și mă bucur că am putut să particip la ea. Îmi caut de lucru de mult timp și sper că rezultatul pe care îl voi primi va fi unul pozitiv. Sunt absolvent de inginerie economică și bursa mă ajută să mă angajez mai ușor”, a spus un reșițean, prezent la bursă.

În parcul industrial Valea Țerovei vorbim despre o investiție de 9 milioane de euro, care aparține aceleași societăți care asamblează biciclete. La finalizarea proiectului, aproximativ 500 de reșițeni vor avea un loc de muncă. Odată cu finalizarea proiectului, fabrica de biciclete își extinde și domeniul de activitate. Aceasta va produce și alte articole sportive.