Turmacu: „Jucăm la victorie şi azi, şi sâmbătă!”

Metalul Reşiţa primeşte astăzi, de la ora 14, în Valea Domanului, vizita formaţiei ASA Târgu Mureş, într-un meci în care Marian Pană nu are la dispoziţie foarte mulţi jucători.

Rosso-nerii au un parcurs, poate, neaşteptat de bun în acest campionat şi ar putea fi principalii arbitri în lupta pentru promovare, obiectiv anunţat de ambele echipe ale Craiovei, dar şi de ASA Târgu Mureş, adversara de astăzi, sau CSM Râmnicu Vâlcea. În direcţia aceasta au mers şi insinuările primarului Mihai Stepanescu după ce Metalul a pierdut în condiţii speciale la Satu Mare, unde a avut trei jucători eliminaţi şi ambii antrenori trimişi în tribună. Tonul declaraţiilor acuzatoare împotriva jocurilor de culise s-au mai temperat între timp, acum toată lumea fiind concentrată pe jocul cu ASA. „Întâlnim săptămâna aceasta primele două echipe ca buget. Jocuri de culise e greu de zis, pentru că nu are nimeni nicio dovadă să acuze aşa ceva. Într-adevăr, poate a fost neinspirată delegarea observatorului de arbitri din Târgu Mureş la Satu Mare. Nu cred că era cazul să se întâmple aşa ceva. Nu ştiu dacă Reşiţa începe să sperie. Obiectivul nostru este să ajungem în playoff. Jucăm la victorie şi azi, şi sâmbătă”, a declarat Jean Turmacu, director general la Metalul.

Marian Pană a trecut şi el peste arbitrajul cu probleme din runda precedentă, deşi are mari probleme în alcăturiea formulei de start. Mai mult, va urmări meciul din tribună.  „Eu aş vrea să pun punct vizavi de ce a fost. Personajul principal negativ al meciului de la Satu Mare a fost arbitrul, dar vreau să uit asta şi să mă canalizez pe meciurile cu ASA şi Craiova. E destul de greu să aliniez un unsprezece, dar sunt bucuros că am găsit soluţii. Sper să nu am surprize din partea celor care reintră după recuperarea medicală. Am încredere în băieţi, este un meci al orgoliilor, va fi un meci de luptă. Nu pot spune că jucăm cu rezervele, Enciu, Făgărăşanu, Liuba pot juca foarte bine. Sunt optimist şi am aşteptări mari de la băieţi. Întâlnim o echipă bună, îl cunosc bine pe Sabău, dar sunt încrezător”, a afirmat antrenorul Marian Pană.