Jazz, rock și pop în trei concerte Scena de Acasă, organizate la Dumbrăvița. Programul evenimentelor

scena de acasa
po 1000x100px (3)

Cea de-a doua ediție a evenimentului Scena de Acasă, proiect inițiat de Asociația Trib’Art în 2021, revine la Dumbrăvița. Este structurat pe parcursul a trei zile, între 26 și 29 august și presupune un concert de muzică jazz-blues, unul de rock și unul de muzică pop, anunță organizatorii.

Astfel, în 26 august, de la ora 21 va avea loc un concert de muzică jazz-blues susținut de trupa K.P.C (strada Ponor, Dumbrăvița); în 27 august, ora 21 – concert de muzică rock susținut de trupa Melting Dice (Platoul Casei de Cultură Dumbrăvița);  28 august, ora 21 – Concert de muzică pop susținut de Maryliss & Cover Up (Parcul Nordic, Dumbrăvița).

În fiecare dintre cele trei zile, de la ora 18, DJ Injektah va întreține atmosfera. Părinții pot veni însoțiți de copii. Pentru cei mici, organizatorii au pregătit activități specifice, coordonate de animatoare, între orele 19 – 21. Copiii vor putea participa și la jocuri interactive, pictură pe față, colorat de cărți și vor primi daruri din partea partenerilor.

banner 1000 x 100 hd

Proiectul Scena de Acasă își dorește să construiască profilul cultural al Dumbrăviței, prin organizarea de concerte în trei spații outdoor. Proiectul va crea un cadru potrivit prin care va atrage noi audiențe, în special publicul tânăr, acesta având posibilitatea de a conștientiza beneficiile pe care le generează muzica în general, dar și impactul unor asemenea activități la nivelul societății.

Asociația Trib’Art dezvoltă, susține, promovează activități și manifestări cultural-artistice, prin organizarea de evenimente independente sau în parteneriat cu alte asociații, implementate la nivel local și național.

03 britannia 1000 x 100 gif