8 din 10 români nu știu să acorde primul ajutor. Experții te învață la Iulius Town

prim ajutor mall (2)
timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Credem că nu ni se poate întâmpla, însă oricând, cineva din familie, o persoană apropiată sau un necunoscut poate avea nevoie de ajutor până la sosirea echipajului medical. O intervenţie în timp util şi mai ales corectă poate creşte şansele de supravieţuire. O statistică arată că, din păcate, 8 din 10 români nu ştiu să acorde primul ajutor. În weekend, în Iulius Town poţi învăţa de la experţi care sunt manevrele esenţiale de prim ajutor prin care poţi salva o viaţă, în situaţii de urgenţă.

8 din 10 români nu ştiu să acorde primul ajutor. Sâmbătă, 27 august, cei interesaţi să afle noţiuni teoretice, dar mai ales practice despre cum pot salva o viaţă, sunt aşteptaţi în Iulius Gardens.

Compania MENSAVE va oferi gratuit acces la evenimentul „Noțiuni Esențiale de Prim Ajutor”, cursurile fiind susţinute de experţi medicali din echipajele de prim ajutor. Potrivit acestora, cel mai important factor de supravieţuire a pacienţilor aflaţi în stop cardio-respirator este dat de îndemânarea şi disponibilitatea persoanelor aflate în apropiere (soţ, soţie, părinte etc.) de a începe manevrele de resuscitare.

Evenimentul include două sesiuni, între orele 11.00 – 14.00, respectiv 16.00 – 19.00, în care participanţii vor învăţa despre poziţia laterală de siguranţă, cum se face resuscitarea/CPR sau manevra Heimlich pentru adulţi şi copii. Înscrieri se pot face accesând link-ul: https://forms.gle/7p65wCM18Qw8wPYr8.

publicitate tmc 640

MENSAVE oferă cursuri avansate de prim ajutor pentru companii și persoane fizice, cu peste 4.000 de cursanţi şi membru oficial al Consiliului European de Resuscitare.

prim ajutor mall (1)

publicitate Timisoara banner maxagro