Jaro Marșalic: „Refacerea coaliției, singura șansă pentru o guvernare serioasă”

2021 09 25 08 47 06

După votul de azi, care l-a adus la șefia Partidului Național Liberal pe prim-ministrul Florin Cîțu, liberalii trebuie să strângă rândurile și să renunțe la răfuieli, dacă își doresc o guvernare serioasă.

Cel puțin, aceasta este opinia deputatului PNL de Caraș-Severin, Jaro Marșalic. Parlamentarul este convins că, ușor – ușor, apele se vor liniști în partid, în ciuda tensiunilor și a luptelor interne din ultima perioadă. „Într-un final, se vor așeza lucrurile. Luptele sunt până în momentul hotărâtor, după care, cei care sunt liberali își văd de treburile lor și de liberalism”.

Legat de refacerea coaliției de guvernare, deputatul cărășean consideră că aceasta este cea mai bună soluție la momentul actual: „Sperăm că se va întâmpla acest lucru, pentru că, personal, cred că este singura șansă pentru o guvernare serioasă.”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla, în perioada următoare, pe scena politică, având în vedere că USR PLUS a anunțat, astăzi, că membrii partidului au luat în unanimitate decizia de a nu continua guvernarea cu Florin Cîțu în funcția de premier.