Jandarmul reşiţean care a condus beat şi a omorât un tânăr este fiu de profesori

Andrei Petrescu, bărbatul care în dimineaţa de sâmbătă a condus într-o avansată stare de ebrietate şi a provocat un accident mortal la ieşirea din Reşiţa spre Lupac, şi-a prezentat imediat demisia, renunţând la uniforma de jandarm.

Subofițerul Andrei Petrescu s-a trezit din beţie într-un copac de pe marginea drumului. Prea târziu pentru unul dintre amicii din maşină, care a decedat pe loc. Altul se află şi acum pe patul unui spital din Timişoara şi nu e deloc bine. Jandarmul reşiţean e cercetat în stare de libertate pentru mai multe infracţiuni, conducerea unui autoturism pe drumurile publice în stare de ebrietate, vătămare corporală gravă şi ucidere din culpă. Pentru a-şi uşura situaţia, acesta a renunţat la calitatea de om al legii. Potrivit stiridinbanat.ro, Andrei Petrescu a demisionat, anunţându-şi în scris superiorii de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

Andrei Petrescu provine dintr-o familie bună, de dascăli. Părinţii lui sunt profesori de sport, dar nimeni şi nimic nu l-a împiedicat să urce la volan atunci când, potrivit rezultatului testării cu aparatul alcooltest, abia se putea ţine pe picioare.

leader board 728 x 90 px

 

 

Foto: infocs.ro