Jandarmii din Caraş-Severin fac recrutări!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin recrutează candidaţi pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor  Interne.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, pentru anul de învăţământ 2014-2015  Jandarmeriei Române i-au fost aprobate aproximativ 300 de locuri. Astfel, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti are libere 40 de locuri, fără discriminare, din care câte două locuri pentru rromi şi minorităţi, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani are 125 locuri, fără discriminare, din care trei locuri pentru romi şi două pentru minorităţi, iar la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni sunt 125 locuri, fără discriminare.

Pentru sesiunea de admitere 2014, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, pe locuri alocate Ministerului Afacerilor Interne, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate doar 8 locuri. „Academia Tehnică Militară Bucureşti are două locuri,  conform specialităţilor, din  care:  un loc la transmisiuni şi un loc la calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională; şase locuri la Management economico-financiar, două locuri la Finanţe-contabilitate şi patru locuri la Intendenţă”, spun reprezentanţii Jandarmeriei cărăşene.

Potrivit acestora, condiţiile de recrutare pentru persoanele care intenţionează să susţină examen de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor  Interne sunt afişate pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, adresa ijj@jandarmeria-caras-severin.ro. Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin – Biroul resurse umane.