Jandarmii au luat cu asalt Dealul Crucii

La fel ca în fiecare an, jandarmii cărășeni au participat la ampla acțiune „Let’s Do It România!”. Aceștia au avut parte de o amplă intervenție în zona Dealul Crucii, de unde au adunat gunoaiele aruncate la întâmplare pe domeniul public.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin s-a implicat în proiectul „Let’s Do It România!”. Azi dimineață, la ora 09.00, forțele de ordine s-au prezentat în Dealul Crucii, de unde au colectat deşeurilor aruncate necorespunzător în arealelele naturale.

Jandarmii cărăşeni au lăsat curăţenie generală generală în urma lor și au demonstrat că disciplina armei pe care o reprezintă i-a ajutat să se organizeze foarte bine.

„Participând alături de ceilalţi voluntari din municipiu, la această campanie, jandarmi cărăşeni au dorit să ofere sprijin cetăţenilor pentru a igieniza o parte din judeţul nostru, astfel încât să devină o zonă curată și mai verde, de pe urma căreia să beneficieze toţi cetăţenii judeţului”, a declarat în urmă cu doar câteva momente, Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor.

Oamenii legii au speranţa că zona curățată de ei va rămâne curată, iar pe viitor cărășenii vor fi mai atenţi şi mai responsabili în ceea ce priveşte menţinerea mediului înconjurător cât mai curat.