Izolați pe o insulă pustie de pe Dunăre

O ieșire cu cortul la pescuit s-a transformat într-un coșmar pentru doi timișoreni ce au dorit să își petreacă weekendul pe insula Ostrov din mijlocul Dunării.

Doi timișoreni, un bărbat de 38 de ani împreună cu mama sa, au hotărât că își petreacă două zile pe insula Ostrov pentru a pescui. Aceștia au fost transportați cu o barcă de un localnic din Moldova Veche, urmând ca tot acesta să vină a doua zi după ei.

Însă planurile s-au schimbat peste noapte, când, în urma vântului puternic, s-au creat pe Dunăre valuri prea mari pentru ambarcațiunea cu care urmau să fie recuperați cei doi timișoreni. Astfel, localnicul a solicitat intervenția Poliției de Frontieră Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px

Un echipaj naval al Poliției de Frontieră s-a deplasat în zonă şi a intervenit cu ambarcaţia din dotare pentru a-i prelua pe cei doi pescari, aceștia fiind transportați în condiţii de siguranţă la mal, neavând nevoie de îngrijiri medicale”, declară Tănăsescu Alina, purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Caraș-Severin.