Iulius Town vă invită să admirați coloristica din Iulius Gardens. Care sunt activitățile de weekend?

picnic iulius1000x100

Iulius Gardens a intrat în atmosfera de toamnă și îi așteaptă pe timișoreni în mijlocul naturii, care etalează o coloristică deosebită în centrul viu al orașului.

Cei mici se pot bucura de aer curat, dar și de distracție în Iulius Gardens. Caruselul venețian aflat în centrul parcului îi așteaptă pe copii de luni până joi, de la ora 12.00 până la ora 20.00, iar vineri, sâmbătă și duminică de la ora 10.00 la ora 22.00. Seara, cadrul este completat de cele 1.500 de luminițe ale caruselului.

leader board 728 x 90 px

Peisajul poate fi admirat din cele 15 locații în aer liber cu deschidere spre parcul plin de tei, cedri, fagi, arțari, stejari, brazi, pini și duzi ornamentali.

Atmosfera este completată și de lacul din parc, iar pontonul este locul perfect pentru o ședință foto, de unde poți cuprinde frumusețea naturii.

,,Toamna a cuprins natura din Iulius Gardens, iar nuanțele roșiatice și arămii au luat cu asalt frunzele copacilor. Plimbările pe aleile din parc sunt acum însoțite de razele blânde ale soarelui, dar și de peisajul tomnatic, unde frumusețea arborilor care își schimbă culorile vibrante cu cele melancolice este vedeta principală. Ia cu tine cartea preferată, relaxează-te pe o bancă din Iulius Gardens și încarcă-ți bateriile!”, transmit cei de la Iulius Town.