Iulius Town Timișoara își suspendă activitatea! Vezi ce locații rămân totuși deschise

Ordonanța Militară din 21 martie duce la suspendarea activității tuturor mallurilor, printre care și Iulius Town Timișoara. Clienții se pot aproviziona în continuare cu produse alimentare și de necesitate de la câteva locații din incinta Iulius. Hypermarketul, policlinica, farmaciile și câteva magazine rămân în continuare deschise.

Hypermarketul Auchan rămâne deschis zilnic între 08.00 – 21.00. Pentru siguranța clienților, s-au impus măsuri de protecție și dezinfectare. Toate cărucioarele sunt curățate frecvent, iar clienții își pot dezinfecta mâinile cu soluțiile puse la dispoziție. Accesul în hypermarket este facil și nu presupune așteptarea la coadă. Stocul este aprovizionat zilnic cu produse din toate categoriile. Parcarea subterană din apropierea Auchan este gratuită, mulțumită deciziei Iulius Town. Astfel, clienții se pot aproviziona cu produse fără teama că acestea se vor epuiza și pot intra cât mai ușor în magazin.

Policlinica Regina Maria își păstrează ușile deschise în intervalul 07.30-20.00. Farmaciile HelpNet și Sensiblu sunt deschise între 08.00 – 21.00, respectiv 12.00 – 20.00. Dm drogherie markt întâmpină clienții între 10.00 – 20.00. Posesorii de animale de companie pot cumpăra produsele necesare de la Animax și Zoomania în intervalul 12.00 – 20.00. Curățătoria Lava & Cuce rămâne deschisă de la 12.00 la 20.00.

Iulius Town ține să amintească nevoia de a respecta recomandările privind protecția împotriva coronavirusului. Clienții sunt rugați să păstreze distanța de minimum un metru față de celelalte persoane. „Vă rugăm să vă luați toate măsurile de autoprotecție când mergeți la cumpărături și să păstrați distanța de minimum un metru față de alte persoane. Pe primul loc este sănătatea și siguranța tuturor. Este momentul să ne bucurăm cu toții de familie și să îi protejăm pe cei dragi. Luăm o pauză astăzi, ca să ne reîntoarcem cu energie când totul va fi bine!”, a transmis Iulius Town Timișoara.