Iulius Town te invită să descoperi noile tendințe în materie de fashion pentru sezonul primăvară-vară

Culoarea reprezintă primăvara, bucuria revenirii la viață, primele raze ale soarelui care strălucește și încălzește sufletele oamenilor. Culoarea se face remarcată și în moda care a avut și va avea o relație specială cu motivele inspirate din natură.

Odată cu sosirea primăverii, starea noastră de spirit se schimbă, iar acum este momentul modificării garderobei. Brandurile mallului din Timișoara, Iulius Town, au pregătit piese moderne, eco-friendly, care te ajută să îți pui în evidență stilul personal. Dacă îți dorești un outfit modern și sofisticat, poți opta pentru articolele de la Calvin Klein Jeans sau U.S. Polo Assn, iar pentru pasionații de culori vii și simplitatea modelelor pot opta pentru magazinul Tommy Hilfiger.

Laitmotivul primăverii acesteia sunt printurile florale, dungile și carourile, iar magazinele care te inspiră în alegerea acestor ținute sunt Zara, H&M și Bershka. În schimb, Guess, Liu Jo și Nissa vin cu propuneri casual, senzuale, dar și romantice și classy, create pentru apariții ce vor atrage atenția. Nici cei care sunt pasionați de sport şi mișcare nu sunt dați la o parte și sunt invitați să cunoască stilul armonios și confortabil din magazinele Superdry sau Sport Vision. Pentru ca ținuta să fie completă poți achiziționa accesoriile din magazinele Il Passo, Parfois, Teilor, Pandora sau Swarovski.

Tendințele acestei primăveri se pot vedea și în catalogul online al Iulius Town, unde poți urmări și ideile de outfituri care au fost create împreună cu stilista Lica Popescu.

Autor: Iulia Vlad