Iubire, căldură și cadouri pentru copii

În „Lumea copiilor” nevoiași s-a adus un strop de lumină, bucurie și multe zâmbete. Festivitatea de astăzi le-a înseninat ziua copiilor din centrele de plasament din Reșița.

Fundația „Maya&Friends”, alături de organizatorul Dan Mirea, a reușit astăzi să le readucă zâmbetul pe buze tuturor copiilor din centrele de plasament din Reșița. Cu mesajul „Vă iubim!” , care cu siguranță a ajuns la sufletul micuților, organizatorii au făcut tot posibilul ca cei prezenți la Casa de Cultură din oraș să se simtă iubiți, ocrotiți și fericiți.

Este prima acțiune a fundației „Maya&Friends” și este vorba despre un spectacol caritabil pentru toții copii nevoiași din municipiul Reșița. Am adunat toate centrele din Reșița, „Primăvara”, „Aurora”, „Speranța”, „Sfânta Maria”, „Copiii lui Iisus”. Ne-am gândit să facem această acțiune pentru că de prea puține ori se gândesc oamenii mari la cei mici. Împreună cu acești oameni minunați care au deschis această fundație am pus la punct acest proiect care sperăm să aibă cât mai multă continuitate. Cred că aceste cadouri, jucării noi și dulciuri vor fi măcar o mângâiere pentru ei, pentru că soarta de prea multe ori i-a încercat”, a declarat Dan Mirea, regizorul întregului eveniment intitulat „Lumea copiilor”.

Pentru că vremea de afară amenința cu ploaia, copiii s-au adunat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, unde s-au jucat cu balonul, au primit bomboane și au fost încântați de corul de copii „Menestrelul”. Partea preferată de cei mici a fost apariția celor cinci clovni care le-au împărțit râsete și bomboane tuturor și i-au făcut să aplaude până i-au durut mânuțele. Câțiva copii mai curajoși au fost invitați de actorul și organizatorul evenimentului Dan Mirea alături de el pe scenă, unde s-au prezentat și au povestit fiecare de unde provin.

După concertul celor de la „Menestrelul”, copiii nu au părăsit sala de spectacole înainte de a urmări piesa Pinocchio și de a primi fiecare dintre ei câte o plăsuță cu dulciuri și jucării, adică încă un cadou din partea fundației „Maya&Friends”.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157634099564907″]

tmc 640