Îți place să faci poze și vrei să te specializezi? Vino la cursul de artă fotografică, unic în Caraș-Severin!

1000x100 (1)

Faci poze cu telefonul și îți place să scoți în evidență detalii pe care alții nici nu le observă? Ai un aparat foto și ai vrea să înțelegi mai bine ce poți face cu el? Cursul de artă fotografică este soluția perfectă pentru tine!

Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Caraș-Severin, face înscrieri pentru o nouă serie a cursului de artă fotografică, apărut anul trecut.

„Numărul mare de pasionați de fotografie care s-au alăturat acestui curs ce a apărut în grila noastră de școlarizare în cursul anului 2017, singurul astfel de curs la ora actuală în județul Caraș-Severin, ne-a determinat să facem înscrieri pentru o nouă serie, de această data cu posibilități extinse. În acest sens, pentru o aprofundare mai amănunțită, cursul se va desfășura pe o perioadă de trei ani”, spune profesorul Flavian Savescu, cel care va susține cursul de artă fotografică la Reșița. Flavian a absolvit masteratul Universității de Arte și Design Cluj Napoca, Facultatea de Arte Plastice, secția de fotografie, fiind membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Acest curs va cuprinde trei componente: una teoretică, una practică și una în care se vor studia tehnici de editare digitală. Cursul va oferi celor ce îl urmează crearea unor premise necesare înțelegerii elementului creator în fotografie, modalități de abordare a acesteia dincolo de simpla observație.

Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” percepe o taxă unică de înscriere la curs în valoare de 50 lei și o taxă anuală în valoare de 500 lei/an, plătibilă în trei tranșe. La finalul cursului se va elibera o diploma recunoscută (cu care se pot înființa PFA).

expressheadergeneral (1)

Cei interesați sunt așteptați miercuri, 5 septembrie, la ora 17.00 în incinta Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reșița pentru a li se oferi detalii suplimentare legate de acest curs și de activitățile care vor fi desfășurate.

Stai cu ochii pe noi să afli în ce alt oraș din Caraș-Severin va fi susținut cursul de artă fotografică!