ISU detonează bomba! Închide Sala Polivalentă!

Meciul de futsal dintre Muncitorul Reşiţa şi Galactic Focşani programat astăzi, la ora 17, ar putea fi ultimul eveniment găzduit de Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Cel puţin până când aceasta va respecta rigorile ISU privind normele de siguranţă!

 

Nebunia autorizaţiilor pentru securitatea la incendii apărută după tragedia de proporţii din clubul bucureştean „Colectiv” i-ar putea priva pe reşiţeni de spectacolul sportiv oferit de echipele HC Adrian Petrea, Universitatea Reşiţa şi Muncitorul Reşiţa. Administratorul Sălii Polivalente a fost înştiinţat de către reprezentanţii ISU că aceasta nu respectă normele de securitate şi, în consecinţă, nu mai poate găzdui niciun fel de eveniment. Practic, după meciul de futsal din această seară, pe Sala Polivalentă se va pune lacătul. Situaţia este foarte neplăcută pentru echipele reşiţene care evoluau aici, deoarece vor trebui să găsească alte locaţii pentru meciurile considerate pe cont propriu. Nu prea au multe opţiuni, pentru că majoritatea sălilor de sport se confruntă cu probleme similare. În plus, se adaugă şi costuri suplimentare!

UPDATE, ora 16.20

Situaţia este mai complicată decât părea la început. În Sala Polivalentă nu mai are voie să intre nimeni începând de mâine. Nici măcar pentru antrenamente! Mai mult decât atât, asociaţiile judeţene de fotbal şi şah care au sediile în holul sălii se văd puse în situaţia de a-şi căuta alte locaţii.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!