Isac, sfătuit de Borcean să nu-i întoarcă spatele lui Dunca!

untitled design set 970x90 px

Pesedistul Felix Borcean i-a recomandat lui Marius Isac să rămână lângă Romeo Dunca și PNL, chiar dacă i-au cerut să demisioneze din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Primarul Caransebeșului crede că fostul său coleg, Marius Isac, a greșit atunci când a ales să-i întoarcă spatele lui Romeo Dunca, ca reacție la solicitarea președintelui de a demisiona din funcția de vicepreședinte al administrației județene pentru a oferi ocazia PNL-ului să refacă majoritatea. Nu cred că a fost cel mai bun moment, la ce știu eu și cum s-a pus problema, mai ales față de Romeo Dunca, care a fost cel care l-a susținut. Au fost foarte apropiați. Nu a fost o relație ca la mine cu Marcel Vela, a fost o relație strânsă, cu adevărat prietenească.”, a comentat Felix Borcean la Express Live.

Liderul PSD Caransebeș, fost liberal, mai spune că PNL a cedat mult prea ușor după ce a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin și că o coaliție cu PMP pe plan județean n-ar fi ajutat cu nimic: „Aici sunt alte dedesubturi și nu cred că un protocol cu PMP ar fi rezolvat problema, din contra, ar fi adâncit-o, iar Dunca ar fi fost și mai singur. Mie mi se pare că este o problemă în PNL, că nu poți să ai majoritate absolută în Consiliul Județean, să ai președinte, doi vicepreședinți și, dintr-odată, să pierzi totul. Ceva s-a întâmplat acolo. Nu se poate fisura un partid aflat într-o asemenea situație favorabilă.”

Marius Isac l-a surprins pe Felix Borcean după ce a refuzat să plece din fotoliul de vicepreședinte CJ și a anunțat că trece de partea social-democraților și a aliaților acestora. „Eu când am vorbit cu Marius i-am spus să nu își dea demisia din PNL, recunosc, ăsta a fost sfatul meu. Am spus că nu câștigă nimic dacă face treaba aceasta. Până la urmă, Marius a ales o carte la care eu nu m-am gândit, să și rămână în funcție, să și rămână în Consiliul Județean și le-a întors spatele!”, a dezvăluit Felix Borcean.