[UPDATE] Iosif Armaş își cere libertatea! Faptele s-au prescris, înregistrările sunt ilegale!

explo 1000x200

Curtea de Apel Timişoara a amânat pentru astăzi pronunţarea cu privire la contestația omului de afaceri Iosif Armaș împotriva deciziei Tribunalului Caraş-Severin prin care a fost arestat preventiv. Procesul de ieri a fost unul maraton, care a durat ore bune!

Dezbatere maraton la Curtea de Apel Timişoara pe tema mandatului de arestare preventivă primit de Iosif Armaş pentru constituirea grupului infracţional organizat care a devalizat Băile Herculane! Au fost invocate excepţii, s-au contestat înregistrări, ba chiar s-a invocat prescripţia anumitor fapte, aşa că decizia judecătorilor Curţii a fost mai greu de luat şi, după ce au audiat toate părţile şi apărătorii din dosar, au decis să amâne pronunţarea pentru astăzi, la prânz.

Acuzat de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi alte asemenea fapte, Iosif Armaş ar putea rămâne în arestul IPJ Caraş-Severin, dacă judecătorii de apel resping contestaţia sau o pot accepta în parte şi îl pot plasa pe Iosif Armaş în arest la domiciliu sau doar sub control judiciar, împreună cu ceilalţi cinci membri din grupul său.

UPDATE, ora 15.00 – Iosif Armaș rămâne cu cătușele

 Curtea de Apel Timișoara a deliberat azi în privința contestațiilor făcute de către Iosif Armaș și ceilalți cinci membri ai grupului său, toți arestați preventiv, și a decis respingerea contestațiilor. Sentința judecătorilor Curții de Apel Timișoara este definitivă în acest caz.
banner 970 x 250