Ionuț Sîrbu, ales președintele TNL Timiș. Are și un țel „cool”

ionut sirbu speech
untitled design set 970x90 px

Tinerii liberali din Timiș și-au ales noua conducere. Președintele TNL Timiș, care este consilierul personal al vicepreședintelui liberal al CJ Timiș, și-a trasat deja și primul obiectiv: promovarea scăderii vârstei de vot de la 18 la 16 ani. 

Noua conducere a TNL Timiș a fost legitimată prin votul a peste 300 de tineri liberali din tot județul.

„Vom avea foarte mult de lucru în următorii doi ani și avem nevoie de forțe noi cu care să construim viitorul. Ne propunem ca Timișul să fie liberal și în 2024, iar cel mai important țel este să recâștigăm Timișoara. Ne bazăm pe tineri să schimbăm modul de a face politică, un mod atât de blamat de cetățeni. Cred că Timișoara și Timișul nu mai au nevoie de experimente, ci de certitudini, de garanția oamenilor de bună credință, profesioniști și de cultura dialogului sincer.”, le-a transmis, în discursul său, Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Astfel, noul BPJ TNL Timiș este format din: Ionuț Sârbu (președinte), Alexandru Bodea și Adrian Milovan (prim-vicepreședinți), Adrian Nicolae Pop, Florin Munteanu, Darius-Constantin Zamfor, Alin Bătrîn, Bogdan Medelean, Andrada Iova, Alexandru Timiș, Horia Chiriuță (vicepreședinți), iar membri: Dorin Giurgiu, Denisa Alexa, Bogdan Demea, Sebastian Tabacu, Larisa Coțofană, Alexandru Oprea, Florin Ciuruș, Cristian Stancu, Brian Bălănescu, Denis Andrei Andraș, Adriana Ciumău, Raul Măgulean, Ionuț Daniel Buc, Denis Stefoni și David Caradjov.

„Dacă vrem să facem politica mai cool și să arătăm că suntem conectați la problemele actuale, atunci TNL are datoria să susțină scăderea vârstei de vot de la 18 la 16 ani. E un proiect în care cred și pe care trebuie să-l promovăm ca normalitate. Noi suntem responsabili pentru ceea ce va fi PNL în viitor, noi suntem cei care vom duce mai departe liberalismul românesc.”, a fost mesajul noului președinte al tinerilor liberali din Timiș.

Ionuț Sîrbu are 28 de ani și este căsătorit. Din 2020 este consilier local în comuna Boldur. De curând, a devenit consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa. Anterior a lucrat ca expert achiziții publice la S.C. Drumurile Municipale Timișoara S.A., iar apoi a fost director regional adjunct în cadrul Sucursalei Regionale de Poștă Timișoara.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/