Ionuț Chisăliță îl așteaptă pe Nelu Popa, la orice oră din zi și din noapte! Pentru mall și aquaparc!

N-au reușit să cadă de comun acord în plenul Consiliului Local în ceea ce privește achiziționarea de către municipalitate a terenurilor și clădirilor ce aparțin falimentarei SC Eurometal, dar tranzacția se poate realiza după o discuție între patru ochi. Între primarul Reșiței și liderul grupului PSD-PMP din Consiliul Local!

Consilierii locali PSD și PMP au votat împotriva achiziționării imobilelor cotate astăzi la 610.000 de euro, iar proiectul de hotărâre a căzut. Primarul Nelu Popa a insistat să explice cât de important este pentru oraș să achiziționeze acele terenuri, să nu le lase pe mâna samsarilor și a promis că nu va renunța, că va încerca să-i convingă pe toți consilierii de oportunitatea aprobării tranzacției. De partea cealaltă, Ionuț Chisăliță, liderul grupului PSD-PMP din Consiliul Local, a explicat că votul împotrivă a fost dat deoarece proiectul de hotărâre nu era suficient de explicit și că s-ar fi impus mai multe clauze și condiții.

Cu alte cuvinte, afacerea are toate șansele să se încheie și depinde de un simplu telefon. Eu rămân consecvent declarațiilor pe care le-am făcut și așteptam ca domnul primar să mă invite să purtăm o discuție serioasă vizavi de orice proiect care ține de comunitatea locală. Din păcate, până la această oră domnia sa nu mi-a făcut nicio invitație, de aceea îi lansez eu invitația de a purta o discuție, la orice oră din zi și din noapte, pe orice proiect care poate face bine reșițenilor. Aștept încă invitația domniei sale. Eu sunt de acord, colegii mei la fel, să votăm un proiect în care să specificăm destinația precisă, să specificăm ce urmează să se facă acolo , mall, aqualand, orice, însă să discutăm serios pe acest subiect”, a declarat Ionuț Chisăliță. Cum primarul Popa a spus la rândul său că va insista pentru a aproba acest proiect, e de așteptat ca întâlnirea dintre cei doi să aibă loc chiar mâine, iar proiectul să fie supus aprobării într-o ședință extraordinară.