Ionuț Chisăliță: „Am votat pentru un program de guvernare. Românii merită un guvern care să aplice toate măsurile pentru un trai mai bun”

Primul candidat pe lista PSD pentru Senat, Ionuț Chisăliță, s-a prezentat la urne la Școala Gimnazială Nr. 2 din Reșița. Social-democratul spune să a votat pentru un trai mai bun.

Ionuț Chisăliță, cel care deschide lista PSD pentru Senat, a fost unul dintre primii candidați care s-au prezentat la urne în această dimineață. Social-democratul spune că a votat pentru programe și proiecte care să ajute România și județul Caraș-Severin. „Am votat astăzi, în primul rând, pentru un program de guvernare. Am votat astăzi având încrederea că românii merită, după 11 decembrie, un guvern care să aplice toate măsurile necesare pentru a avea un trai mai bun, pentru ca tinerii să rămână în România, pentru ca tinerii să beneficieze de programe care să stimuleze firmele pentru a-i angaja, pentru ca pensionarii să merite și să aibă o pensie mai bună, pentru ca oamenii care muncesc în sistemul privat să beneficieze de salarii mult mai bune decât au beneficiat până în prezent, pentru medici, pentru ca ei să rămână în țară și să nu mai plece dincolo, pentru bugetari și, de asemenea, pentru profesori. Am votat cu încrederea că, după 11 decembrie, județul Caraș-Severin va fi reprezentat în Parlamentul României de oameni care să aducă proiecte și programe pentru Caraș-Severin și pentru România”, a declarat Ionuț Chisăliță.

chisalita interior