Ion Mocioalcă: „Sunt încrezător în rezultatul alegerilor de astăzi. Am votat pentru parlamentari care să se bată pentru Caraș-Severin”

Președintele PSD Caraș-Severin și candidatul care deschide lista social-democraților pentru Camera Deputaților a fost mai matinal decât la alte alegeri, motivându-și gestul prin încrederea pe care o acordă rezultatului de astăzi.

Ion Mocioalcă a votat, în această dimineață, cu puțin înainte de ora 10.00, la Școala Gimnazială Nr. 7 din Caransebeș. Candidatul la un nou mandat în Camera Deputaților s-a arătat încrezător în rezultatul alegerilor de astăzi, motiv pentru care a ales să meargă mai devreme la urne decât de obicei.

„Deși până acum mă duceam mai târziu la vot, de această dată am ales să merg mai devreme fiind mai încrezător în rezultatul alegerilor de astăzi. Și am votat pentru pensii mai mari și salarii mai mari, pentru locuri de muncă bine plătite, pentru un Parlament mai eficient decât până acum și pentru parlamentari PSD și de ce nu și din celelalte partide care să se bată pentru Caraș-Severin”, a declarat liderul PSD după ce și-a exprimat votul.