Ionuț Chisăliță a votat pentru ca administrația Reșiței să fie aproape de cetățeni. „Prioritățile trebuie stabilite în funcție de nevoile oamenilor”

Ionuț Chisăliță, candidatul Alianței PSD – Pro România – ALDE pentru Primăria Reșița, a mers astăzi la vot având convingerea că reșițenii pot avea reprezentanți în administrația locală care să stabilească prioritățile în funcție de nevoile cetățenilor.

Ionuț Chisăliță își dorește pentru reșițeni o administrație care să plece urechea la nevoile comunității și care să stabilească proiectele în funcție de ceea ce își doresc oamenii.

„Reșița merită să beneficieze de o administrație aproape de cetățeni. Votez pentru ca reșițenii să beneficieze o dată la 6 luni de o consultare publică pentru a vedea care sunt nevoile lor reale și pentru a stabili, în funcție de ceea ce își doresc ei, prioritățile administrației. Votez pentru a ridica Reșița. Votez pentru ca județul Caraș-Severin să aibă în continuare în fruntea lui un om drept și corect, care să ducă mai departe proiectele care s-au văzut și care au constat în dezvoltarea acestui județ”, a mărturisit candidatul Alianței PSD – Pro România – ALDE pentru funcția de primar al Reșiței.