Doliu în învățământul cărășean! A murit Marius Șandru, directorul Școlii Gimnaziale Numărul 2 din Reșița

Unul dintre profesorii reputați ai județului Caraș-Severin, mentorul a zeci de generații de elevi, un profesor de matematică și un om de excepție s-a stins astăzi din viață.

27 septembrie 2020 este o zi neagră în istoria învățământului cărășean deoarece unul dintre cei mai respectați și iubiți  profesori a plecat din această lume, se pare în urma unui infarct survenit pe terenul de tenis.

Atașat de școala pe care a condus-o cu măiestrie și dăruire mai bine de două decenii, a dobândit rezultate deosebite atât în plan managerial, obținând titlul de școală europeană, cât și pe plan didactic, cu un portofoliu bogat de sute de olimpici și premii la activ, inclusiv la fazele naționale ale concursurilor de matematică. Marius Șandru a dat dovadă în decursul carierei sale de profesionalism, tenacitate, corectitudine și mai ales de o mână de fier în gestionarea întregului proces educațional.

Tată a doi copii majori, Marius Șandru a trecut printr-o mare tragedie acum câțiva ani, atunci când soția acestuia, cunoscut medic pneumolog reșițean, a încetat din viață la fel de brusc cum a făcut-o el, astăzi.

„Cutremurat în adâncul sufletului, colectivul Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Reșița anunță cu nemărginită durere plecarea la cele veșnice a unui om deosebit, coleg minunat, profesor de excepție, directorul Marius Șandru.

Îngerii să îți vegheze drumul printre stele!”

Înmormântarea va avea loc marți, 29.09. 2020, de  la ora 13, la cimitirul cu numărul 7 din Reșița.

Sincere condoleanțe familiei! Este o zi tristă pentru toți, învățământul cărășean nu va mai fi la fel…