Ionuț Betej și-a făcut încălzirea pentru Balcaniadă. Aur la Campionatul Național

Participarea la etapa finală a Campionatului Național de Atletism indoor pentru seniori și tineret, desfășurată în Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, i-a adus sportivului Daniel Ionuț Betej o binemeritată medalie de aur. Un rezultat bun a obținut și Claudia Florea, medaliată cu argint la tineret.

Atletul cu dublă legitimare, CSU Reșița – Steaua București, a concurat cu succes în proba de 3000 metri, pe care a câștigat-o cu timpul de opt minute, 27 de secunde și 80 de sutimi. El i-a devansat pe podium pe Cătălin Atănăsoaei (SCM Bacău) și pe Andrei Ștefana (CSM Craiova – Steaua București). Daniel Ionuț Betej va participa la finalul acestei săptămâni la întrecerile Campionatului Balcanic de atletism în sală de la Istanbul, din Turcia, cu speranța unei noi prezențe pe podium. Atletul de la CS Universitatea Reșița ocupă locul 6 în clasamentul celor mai buni sportivi cărășeni ai anului 2015.

Tot la etapa finală a Campionatului Național a participat și Maria Claudia Florea, o atletă cu dublă legitimare, SCM Deva – CSU Reșița, ocupanta locului al doilea la categoria Tineret în cadrul probei de 800 metri, cu timpul de două minute, 13 secunde și 60 de sutimi.