Ionela Kovacs deschide ALDE! Pentru toți cei care vor în Parlament!

Timpul scurt scurs de la înființarea ALDE până la alegerile locale n-a oferit oamenilor lui Călin Popescu Tăriceanu prea multe șanse, dar pentru alegerile parlamentare ambițiile sunt mult mai mari. Asta, chiar dacă în prezent, la nivel de Caraș-Severin, ALDE nu poate propune prea multe nume cu greutate.

Liderul organizației județene, Ionela Kovacs, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre etapele parcurse după alegerile locale în vederea organizării structurii județene. ALDE Caraș-Severin a cooptat noi membri, mai ales acolo unde a contat mai puțin sau chiar deloc, ajungând în prezent la aproape 1.000, în zece organizații locale.

 „Suntem un partid deschis, ne dorim să aducem noul pe scena politică și cred că asta se reflectă și în faptul că 31 dintre aleșii noștri locali se află la primul mandat, nu au mai făcut parte din administrația locală, nici din alte partide politice”, a explicat Ionela Kovacs.

Referitor la candidații pentru alegerile parlamentare din decembrie, Ionela Kovacs a precizat în primul rând că în ALDE nu se cumpără locuri pe liste, așa cum se vehiculează în culisele scenei politice. „15.000 de euro înseamnă contribuția maximă pe care legea îți dă voie să o consumi în campanie, nu altceva. La acest moment nu avem nume definitive pentru aceste liste, există o deschidere atât pentru colegii din interior care își doresc să acceseze unul din locurile de pe listă, dar și pentru cetățenii dornici să se implice și să-și aducă aportul la dezvoltarea politicii noastre locale. Am avut mai multe întâlniri cu diverse personalități din mai multe sfere profesionale și am resimțit bucurie, pentru că oamenii sunt deschiși la o eventuală colaborare”, a mai afirmat liderul ALDE Caraș-Severin.