Tabugan: “Sunt pregătit pentru orice bătălie”

Membrii UNPR au făcut astăzi ultimele pregătiri pentru campania electorală, care începe vineri. Liderul partidului, parlamentarul Ion Tabugan, privește cu optimism ceea ce urmează și spune că este pregătit să înfrunte orice adversar.

Uneperiștii au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru campania electorală. Momentul este unul important pentru membrii de partid, pentru că perioada de până în data de 10 iunie este decisivă pentru soarta partidului în Caraș-Severin. Îmbrăcați la patru ace, candidații UNPR la funcțiile de consilieri județeni s-au adunat în fața sediului CASE SA și au așteptat să fie fotografiați pentru posterele ce vor fi postate în tot județul.

De la Parlament la mini-parlamentul cărășean
Parlamentarul Ion Tabugan este candidatul UNPR la funcția de președinte al mini-parlamentului cărășean, iar actualul deputat spune că este pregătit să înfrunte lupa electorală. Întotdeauna am fost și sunt pregătit pentru orice bătălie pentru care m-am programat. Acum, intru în bătălia electorală pentru câștigarea președinției Consiliului Județean Caraș-Severin, a declarat pentru “Express de Banat”, parlamentarul.

Președntele UNPR Caraș-Severin declara la momentul anunțului că va candida pentru această funcție că își dorește o schimbare pentru județ. „Candidatura mea pleacă cu șanse egale cu a celorlanți parteneri. Doresc o schimbare în județ. Sunt un om dinamic, mă duc spre probleme și nu las problemele să vină la mine. Dacă în colegiul de la Moldova-Nouă mi-am făcut datoria, cred că voi reuși să îmi aduc contribuția și la nivelul Consiliului Județean. Asta m-a determinat să lupt și să fac ceva”, spunea deputatul Ion Tabugan. Liderul politic este sigur că va obține inclusiv votul unui număr consistent de membri liberali și social-democrați.

 

 

 

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629675944458″]