Ion Tabugan: „Cu certitudine vom intra în Parlamentul României! PMP este partidul viitorului!”

PMP Caraș-Severin și-a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare, președintele Ion Tabugan fiind absolut sigur de intrarea în Parlament!

Liderul organizației județene a PMP a confirmat componența listelor pentru alegerile din 11 decembrie anunțată în această dimineață, în exclusivitate, de Express de Banat. Imediat după depunerea listelor cu candidați, Ion Tabugan a vorbit despre obiectivele PMP Caraș-Severin la aceste alegeri.

pmp depunere liste

„Lângă mine sunt tineri, dar și mai în vârstă. Eu candidez pe locul unu la Camera Deputaților, iar pe locul unu la Senat, domnul vicepreședinte al partidului, domnul Aurel Marinescu. Am urmărit să îmbinăm elanul tineresc cu înțelepciunea celor mai în vârstă care au trecut prin viață. PMP este un partid tânăr și vrem să fie partidul viitorului și va fi partidul viitorului. Cu certitudine vom intra în Parlamentul României, sondajele ne dau cu peste 9% la nivel de țară! Vom intra în Parlament și sperăm să facem lucruri bune, cu experiența pe care am acumulat-o. Așa cum v-am spus, partidul este unul relativ tânăr, bine închegat, chiar și la nivelul județului și vom spera ca, mai departe, prin reprezentanții noștri în administrațiile locale, de la consilieri locali până la vicepreședinte de Consiliu Județean, să facem ceva. Dorim cu tot dinadinsul să facem ceva bun pentru cărășenii noștri”, a declarat deputatul Ion Tabugan, președintele PMP Caraș-Severin.