Ion Mocioalcă ştie de ce nu a primit titlul de baron local!

Ion Mocioalcă, deşi deputat la al 5-lea mandat şi lider de peste 10 ani al PSD-ului din Caraş-Severin, are curajul să spună că de el nu a lipit nimeni apelativul de „baron local”. A explicat şi de ce, într-un interviu acordat ziarului Express de Banat. 

„Din fericire pentru mine, niciodată nu am fost identificat cu un baron local, probabil pentru că nu am fost un ordonator de credite. Nu știu dacă m-am protejat sau nu, dar am luat hotărârile pe care eu le-am considerat benefice”, a spus Ion Mocioalcă.

Social-democratul este de părere că politicienii ar trebui să dea dovadă de mai multă modestie. Şi ne-a oferit ca exemplu ce s-a întâmplat la alegerile locale din vara anului trecut, din judeţul Caraş-Severin.

„După cum ați văzut, am condus lista la alegerile pentru Consiliul Județean și am mers la președinție cu Silviu Hurduzeu, care a fost pe locul 3. Nu neapărat dacă conduci o oștire trebuie să iei tu toate beneficiile și să le duci la tine acasă! Nu ar strica un pic mai multă modestie în politică, pe care eu încerc să mi-o impun. Nu știu cât reușesc, cetățenii pot să spună. Finalurile de mandat sunt cele mai importante, când oamenii trag linie, ne analizează activitatea și iau o decizie: dacă ne mai votează sau nu”, a declarat deputatul Ion Mocioalcă, președintele Organizației PSD Caraș-Severin, în interviul transmis live pe Facebook din redacţia Express de Banat.

Interviul integral cu liderul PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă: