Ion Mocioalcă: „Siguranța oamenilor este prioritatea absolută”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Senatorul Ion Mocioalcă anunță planul de acțiune al Guvernului Ciolacu după tragedia din Crevedia. Toate stațiile de carburant și GPL vor fi verificate la sânge.

În urma dispoziției exprese a premierului Marcel Ciolacu s-au constituit echipele mixte care deja au început controlul la stațiile de carburant și GPL din toată țara. În cel mai scurt timp se va face și o actualizare a legislației astfel încât toate locațiile ilegale, fără autorizațiile și avizele necesare, să poată fi închise rapid.

„Siguranța oamenilor este prioritatea absolută, iar Guvernul Ciolacu este determinat să schimbe fundamental lucrurile, astfel încât tragedii precum cea de la Crevedia să nu se mai întâmple.”, spune senatorul Ion Mocioalcă.

Cât privește acuzațiile USR că în România nu există niciun pat de spital pentru „mari arși”, senatorul social-democrat spune că „USR ar trebui să tacă! Nesimțirea și tupeul cu care se urcă pe morții și răniții de la Crevedia nu poate și nu are cum să facă uitat dezastrul pe care l-au provocat în Sănătate cât timp au condus ministerul de resort:

  • Zero paturi pentru mari arși;
  • 30 de oameni morți în flăcări, incendii grave în 7 spitale;
  • 1 miliard de euro pentru achiziții supradimensionate de vaccinuri COVID pe care acum le aruncăm la gunoi;
  • Sute de morți pe zi în pandemie din cauza lipsei tratamentului în faze incipiente și a medicamentelor specifice din spitale.”
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/