Ion Mocioalcă: Să ai instalație, dar nu și oxigen, asta chiar e de râsul lumii!

Situația complicată din spitalul suport Covid de la Caransebeș legată de intubarea pacienților aflați în stare gravă la ATI se poate schimba doar după 6 decembrie, avertizează deputatul Ion Mocioalcă.

„Faptul că ai instalație, dar nu ai oxigen, asta chiar e de râsul lumii! Aici nu contează în casa cui se întâmplă, contează că se întâmplă și că cei care trebuie să ia măsuri nu iau. Caransebeșul nu este numai orașul meu, este și orașul ministrului Vela, dar nu trebuie să ne împărțim acum în fața Covidului în buni și răi, ci trebuie doar în buni manageri sau slabi manageri”, a comentat parlamentarul cărășean situația scandaloasă de la Caransebeș.

Mocioalcă avertizează că, după 6 decembrie, ziua alegerilor generale în România, ne așteaptă lucruri mult mai triste dacă actualul guvern nu va fi sancționat în secțiile de votare. „Nu trebuie să ne așteptăm decât la tăieri de salarii, poate chiar de pensii, nu mai vorbim de majorări de impozite, pentru că România este foarte aproape de faliment și numai împrumuturile de circa 1.000 de euro/secundă ar trebui să ne arate că mergem pe direcția greșită. În toate sondajele de opinie, întrebați fiind încotro merge România, peste 75% spun că se îndreaptă către o direcție greșită. Același lucru nu se întâmplă când sunt întrebați de managementul localităților. Primarii, indiferent de culoarea politică, au o doză mai mare de credibilitate în rândul electoratului decât cei care ne guvernează”, a mai spus Ion Mocioalcă.

leader board 728 x 90 px

(E)