Ion Mocioalcă: „Românii merită în Schengen! În această chestiune nu e loc de orgolii și rivalități”

mocioalca
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

România este la un pas de un moment crucial și nu are voie să îl rateze, așa că toate partidele politice trebuie să își unească forțele, să treacă peste orgolii și să facă tot ce este posibil pentru ca țara noastră să intre în Schengen, spune senatorul de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

„Românii merită în Schengen! A sosit momentul ca toți decidenții și partidele politice din România să susțină, în următoarele săptămâni, pe toate canalele și pe toate fronturile, aderarea țării noastre la spațiul Schengen! Este foarte important ca în această perioadă să fim cu toții uniți și să acționăm pentru țara noastră. În această chestiune nu e loc de orgolii și rivalități.”, spune senatorul cărășean.

În același timp, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut apel ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au în familiile lor politice europene, pentru susținerea aderării României la Spațiul Schengen.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

„Eu asta voi face la Congresul Socialiștilor Europeni, care va avea loc peste puțin timp la Berlin. De asemenea, colegii mei din Parlamentul European au zilnic discuții cu oficiali din alte state membre pentru a-i convinge să susțină cauza României. Sunt convins că și celelalte partide pot contribui semnificativ pentru a obține un succes pentru România. Nu trebuie să avem vreo rezervă în această luptă pentru un obiectiv național strategic, fiindcă dreptatea este de partea noastră!”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a dat asigurări că România îndeplinește de mult timp toate condițiile tehnice de aderare, iar conduita țării noastre în gestionarea fluxurilor de refugiați din Ucraina și în asigurarea rutelor de export pentru grânele ucrainene arată că românii merită pe deplin admiterea în spațiul Schengen.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/