Ion Mocioalcă, ministru? „Eu nu sunt genul de politician care spune ca vulpea, că strugurii sunt acri!“

Ion Mocioalcă se simte foarte bine în pielea politicianului care se luptă pentru județul său, decât pentru funcții înalte sau să apară toată ziua la televizor. Declarația aparține deputatului de Caraș-Severin, aflat la al cincilea mandat din partea PSD în Parlamentul României.

Deputatul Ion Mocioalcă s-a aflat în mai multe rânduri pe „lista scurtă“ cu posibili candidaţi PSD pentru preluarea portofoliului de la Apărare. Ultima oară, în zilele premergătoare constituirii Guvernului Grindeanu. Dar niciodată zvonurile nu s-au concretizat într-o astfel de nominalizare.

Atunci când se vehiculează unele subiecte, atunci nu se întâmplă! Aceasta este o regulă în politică și poate de aceea a și fost vehiculat numele lui Ion Mocioalcă pentru funcția de ministru al Apărării, ca nu cumva fie pus acolo, lasă de înţeles preşedintele PSD Caraș-Severin.

„Eu nu sunt genul de politician care spune ca vulpea, că strugurii sunt acri, însă în partid nu a fost nicio discuție legată de mine pentru funcția de ministru al Apărării. Au fost speculații, pentru că am fost președintele Comisiei de apărare și așa au gândit-o cei care au aruncat zvonul pe piață”, a dorit să specifice Ion Mocioalcă la întâlnirea live pe Facebook avută în redacția Express de Banat cu Dan Popoviciu.

Interviul integral cu liderul PSD Caraş-Severin Ion Mocioalcă: