„Ion Mocioalcă mi-a fost prieten în toată povestea asta urâtă! E posibil să revin în viața politică!”

Scos în 2015 pe ușa din dos a Primăriei Băile Herculane și, totodată, a scenei politice, și declarat complet nevinovat în 2018 de instanța de judecată, Nicușor Vasilescu ar putea reveni în viața publică. În viața de partid și, poate, chiar în administrația publică!

Procurorii i-au întrerupt brusc mandatul de primar punându-l sub acuzare într-un dosar de corupție, dar în fața instanțelor de judecată Vasilescu și-a demonstrat nevinovăția. Vor urma alte acțiuni în instanță, de data aceasta cu fostul primar în calitate de parte vătămată a statului român, care l-a privat de libertate și alte drepturi o bună perioadă de timp și care i-a provocat suferințe pe care nu le va putea alina nicio sumă de bani pe care o va pretinde cu titlu de daune. Totodată, Nicușor Vasilescu ar putea reveni în scena politică. E un aspect la care s-a gândit deja, chiar dacă nu a luat deocamdată vreo decizie în acest sens.

„Cred că în urma mea se vede ceva și chiar cetățenii din Băile Herculane realizează că am avut un aport esențial în a mișca lucrurile în sens pozitiv. Cred că e prematur să spun astăzi că voi reveni în viața publică, dar pot să spun că, de câte ori merg prin oraș, chiar și cei care nu mă agreau când eram primar îmi spun să revin. Nu pot să iau acum o astfel de decizie, nu exclud o astfel de variantă, dar nu e cazul să discut despre asta acum. Legături de partid nu am mai avut, dar am avut o comunicare foarte bună cu Ion Mocioalcă, el mi-a fost un prieten în toată perioada asta. A comunicat permanent cu mine”, a declarat Vasilescu pentru expressdebanat.ro.

CITEŞTE ŞI: Abuzuri de funcție și de putere ale prim-procurorului?! „Am fost un pește mare, m-au prezentat ca pe un mare infractor!”