Ion Mocioalcă, mândru de echipa sa, de noua generație politică

Secretarul general Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, a încheiat campania electorală în Caraș-Severin cu un mesaj de mulțumire și apreciere pentru membrii echipei PRO Caraș-Severin:

Credeam că până acum am văzut tot ce se poate vedea în materie de campanii electorale. Pot să vă spun, însă, că aceasta a fost diferită de toate celelalte. În primul rând, mă bucur că am reușit ca la nivelul județului să facem o alianță a stângii unite – PSD și Pro România – căreia s-au alăturat prietenii noștri din ALDE și PNȚCD. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelepciunea de care ați dat dovadă și pentru campania extrem de curată și foarte inteligent dusă. Sunt foarte mândru de voi, cum sunt mândru că fac parte dintr-o asemenea echipă.

În al doilea rând, sunt foarte mândru de candidații noștri. Sunt oameni care candidează pentru un nou mandat și au avut cu ce să se prezinte în campania electorală sau oameni cu experiență, dar si cu foarte multă energie și determinare, care sigur vor schimba lucrurile în bine. Ei au dus greul acestei campanii împreună cu echipele lor. Îi felicit pe toți și îi asigur că ei sunt cei care arată cel mai bine care este capacitatea partidelor noastre de a administra performant localitatile lor si judetul! În voi, dragii mei, stă puterea partidelor din care faceți parte. Este o onoare, dar și o mare responsabilitate pentru voi toti, dar si pentru mine.

Și ultimul, dar nu în cel din urmă rând, vă felicit pentru energia pozitivă pe care ați avut-o în această campanie. Faceți parte dintr-o nouă generație politică cu care într-adevăr județul nostru are o șansă să se dezvolte. Vă prezic o carieră politică lungă și plină de succese. Nu priviți în trecut, ci doar înaine, în echipă, împreună!

Pentru toate acestea vă mulțumesc din suflet. Sunt mândru că am făcut parte din aceeași echipă și sunt convins că ea va fi câștigătoare.

Al vostru,
Ion Mocioalcă