Ion Mocioalcă, după vot: „Îmi leg speranțele de ziua de astăzi și îi rog pe cărășeni să vină la vot pentru ei, pentru un Caraș prosper”

Ion Mocioalcă a mers la vot astăzi cu gândul la cărășeni și la majorările pe care aceștia le așteaptă. Candidatul PSD la Senat i-a îndemnat pe alegători să meargă la urne, cu atât mai mult cu cât vremea ține cu ei.

„Mă bucur în primul că este o zi frumoasă astăzi, în 6 decembrie. Aveam emoții din acest punct de vedere”, a declarat Ion Mocioalcă. Acesta îi îndeamnă pe cărășeni să iasă la vot în număr cât mai mare. „Aștept cât mai mulți dintre cărășeni la vot. Eu astăzi am votat pentru ei. Dar în primul rând am votat pentru majorarea pensiilor, am votat pentru dublarea alocațiilor, am votat pentru deschiderea școlilor, am votat pentru micul producător român uitat de Guvern. Îmi leg speranțele de ziua de astăzi și îi rog pe cărășeni să vină la vot pentru ei, pentru un Caraș prosper”, a concluzionat Ion Mocioalcă, cel care deschide lista pentru Senat a Partidului Social-Democrat Caraș-Severin.