Ion Mocioalcă, armata-i lungă!

explo 1000x200

Ironizat de către secretarul general Pro România ca urmare a audierii sale de către procurorii anticorupție, senatorul PSD Ionuț Chisăliță îl trimite fostul său coleg în trecut. 

„Îi doresc multă sănătate fostului nostru președinte. În a doilea rând, îmi amintesc ce-mi spunea odată, când era președintele PSD Caraș-Severin: armata-i lungă! Vom vedea!”, a replicat Chisăliță după ce Mocioalcă remarca faptul că actualii lideri social-democrați au fost chemați la sediul DNA Timișoara. 

Referitor la o eventuală alianță PSD – Pro România, despre care se tot comentează în ultima vreme, senatorul social-democrat spune că, la nivel central, nu s-a luat deocamdată nicio decizie. „În momentul în care vom lua în calcul o alianță va fi o decizie pe care nu o va lua nici președintele, nici secretarul general al partidului. Vom aduna toți primarii noștri, toți președinții de organizații și vom discuta o eventuală astfel de alianță. Eu sunt sceptic că o astfel de decizie se va lua la alegerile locale sau parlamentare. Eu cred că PSD se va duce singur în alegeri și va demonstra că merită și trebuie să fie principala forță de pe scena românească”, a comentat Ionuț Chisăliță. 

banner 970 x 250