Ion Lala: „O să vedeți că tot PSD-ul dă ora exactă în Lăpușnic! Vă promit!”

untitled design set 970x90 px

Acuzat că a primit dedicații muzicale plătite cu multe sute de milioane de la bugetul local și că e implicat în campania electorală de la Lăpușnicu Mare deși renunțase la administrația publică, fostul primar Ion Lala i-a răspuns dur Mihaelei Drăgilă, candidat din partea PNL pentru a-i lua locul în primărie.

Lala recunoaște că i-a cântat muzica la ruga satului, dar spune că a băgat mâna în propriul buzunar pentru asta, iar dedicațiile primite de la Nicu Novac au la bază o veche prietenie și nimic altceva. „Lala a dat dedicații pe banii lui, nu pe bani publici, și le-a dat pentru toată delegația PNL-ului. Tot staff-ul PNL a fost de față. Fata asta nu se duelează nici cu Lala, nici cu Stoicu, se duelează cu caracterul ei. Eu când am candidat, am dat ora exactă de câte ori am vrut!”, a replicat Lala pentru expressdebanat.ro.

CITEȘTE ȘI:

Dedicații de 250 de milioane de lei, din bani publici, de la Nicu Novac pentru Lala! „Eu candidez împotriva lui Stoicu și Lala!”

Fostul primar a confirmat că Primăria Lăpușnicu Mare a cheltuit 25.000 de lei pentru muzica de la rugă, numai că nu doar Nicu Novac s-a bucurat de acești bani, ci toți artiștii prezenți. Mai mult, nu e vorba doar despre ruga de la Lăpușnic, ci și despre cea de la Moceriș.

Luni am să vă sun și o să vedeți că tot PSD-ul dă ora exactă în Lăpușnic! Vă promit! – Ion Lala, fost primar al comunei Lăpușnicu Mare

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/