Ion Chisăliță, noul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

A pierdut alegerile locale la Moldova Nouă, a ratat intrarea în Parlament, dar experiența și expertiza pe care le are inginerul silvic l-au convins deja pe Romeo Dunca să-l coopteze în echipa de conducere a Consiliului Județean.

Dispariția fulgerătoare a lui Dan Stan îi obligă pe liberali să aleagă un nou vicepreședinte al administrației județene. „Avem două nume în discuție: Ion Chisăliță și Marius Isac. Va trebui să hotărâm în cadrul unei analize interne, să vedem cum este mai bine, care este varianta ce va aduce liniște. Vedeți că și la Primăria Moldova Nouă lucrurile nu sunt finalizate…”, a dezvăluit președintele Dunca.

Chisăliță e cel mai probabil viitorul vice al județului, alături de Ovidiu Rădoi. Și asta pentru că Marius Isac a pierdut susținerea celui mai important om al partidului. În cărți ar mai putea intra un nume, cel al secretarului general PNL Caraș-Severin, Daniel Surdu. Acesta a fost lider de grup în Consiliul Județean și este și astăzi una dintre principalele voci liberale, are susținerea președintelui Vela și nu numai. Rămâne de văzut acum cine face cărțile în PNL și cum se joacă în Consiliul Județean.