Dunca a citit multe povești în dosarul penal al Luminiței Jivan! O aduce în Consiliul Județean pentru banii de la CNI!

Trimiterea în judecată într-un al doilea dosar DNA a fostei șefe PSD Caraș-Severin nu reprezintă o problemă pentru angajarea acesteia în Consiliul Județean Caraș-Severin. Președintele Dunca îi acordă prezumția de nevinovăție până la proba contrarie și vrea să profite de experiența Luminiței Jivan în atragerea de fonduri guvernamentale!

Luminița Jivan a fost trimisă din nou în sala de judecată, dar Romeo Dunca are destule motive de îndoială cu privire la cele reținute de procurorii anticorupție împotriva deputatei. În plus, sumele mari care au ajuns în Caraș-Severin datorită fostei social-democrate sunt un argument mult prea puternic pentru președintele CJ ca să îi încredințeze acesteia biroul de proiecte cu finanțare guvernamentală. „Pe doamna Luminița Jivan o aștept să vină cât de repede în Consiliul Județean, vine și acum și îmi prezintă, face, vine cu propuneri, mă sfătuiesc cu dânsa pentru a găsi soluții constructive la lucrările ce le-am putea face în special cu bani de la Compania Națională de Investiții. Probabil va veni ca persoană contractuală, vedem ce putem găsi să fie în limita legii. Atât timp cât dânsa nu e arestată, poate să câștige o bucată de pâine prestând o activitate care să fie în folosul comunității. Până acum, ceea ce mi-a arătat este productiv. Eu o consider ca un ajutor venit de la om cu expertiză. Am ținut cont de foarte multe lucruri pe care mi le-a prezentat. Problemele penale sunt probleme penale, funcționar public nu va mai fi, dar atât timp cât e liberă poate lucra în Consiliul Județean”, a declarat Romeo Dunca.

Luminița Jivan se bucură de prezumția de nevinovăție nu numai în fața președintelui Dunca, ci și a legii, și a precizat că va demonta toate cele reținute împotriva sa de DNA în sala de judecată. Președintele Dunca a văzut dosarul penal trimis spre judecată și chiar o încurajează pe Luminița Jivan: „Eu m-am și uitat un pic, cu ochiul nespecialistului, dar din ce am văzut acolo, sunt multe povești. Mă refer la ce am văzut în dosar”.

leader board 728 x 90 px

Cel mai probabil, actualul deputat va începe activitatea în administrația județeană, acolo unde ar reveni de fapt, imediat după încheierea mandatului de parlamentar.