Ion Chisăliță, învestit în funcția de primar. Consiliul Local rămâne sub semnul întrebării!

Câștigător al alegerilor reluate de la Moldova Nouă, liberalul Ion Chisăliță, care a mai condus timp de patru ani destinele orașului de la Dunăre, își va intra în rol mâine, imediat după depunerea jurământului.

Ion Chisăliță va jura dimineață, în fața unui judecător de la Judecătoria Moldova Nouă, pentru ca, de la ora 10.30 să participe la ședinţa de învestire de la Casa de Cultură din localitate. Acolo îi va avea ca invitați pe senatorul Ion Marcel Vela, parlamentarii liberali de Caraş-Severin, Jaro Marşalic şi Dumitru Rujan, pe prefectul Cristian Gâfu și cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ovidiu Rădoi şi Marius Isac.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Moldova Nouă mai rămâne însă o vreme fără Consiliu Local. Și asta pentru că Judecătoria Reșița a refuzat deocamdată să valideze mandatele celor aleși în 27 septembrie. Imediat după ce Biroul Electoral Central a constatat fraudarea alegerilor pentru funcția de primar, ca urmare a prezenței lui Adrian Torma pe buletinul de vot, Judecătoria Reșița a suspendat validarea mandatelor consilierilor până la soluționarea definitivă a dosarului în care s-a hotărât soarta lui Torma. Decizia instanței e greu de anticipat, mai ales că Adrian Torma a deschis și lista candidaților PSD Pro România pentru Consiliul Local, listă la care, în primă fază, au fost depistate aceleași nereguli care au dus la anularea alegerilor pentru fotoliul de primar!

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/