Ioan Popa și-a pus un nou city-manager. Ovidiu Sîrbu nu a ținut la tăvăleală!

ioan popa

Claudiu Kiss este noul administrator public al orașului. Kiss revine la Reșița după o absență de 30 de ani, perioadă în care a lucrat în București ca manager de proiecte. Noul city-manager va urmări lucrările din șantierele deschise de curând în oraș.

Reșița are un nou city-manager, după plecarea lui Ovidiu Sîrbu, cel care anul trecut fusese ales, în urma unei selecții riguroase (din 32 de CV-uri depuse), să facă parte din echipa primarului Ioan Popa și să ocupe unul dintre posturile cheie din cadrul primăriei.

La un an de la acea dată, Ovidiu Sîrbu părăsește poziția de city-manager, iar locul său a fost ocupat de Claudiu Kiss, despre care primarul Ioan Popa spune că s-a aflat și anul trecut pe lista scurtă a candidaților înscriși pentru postul de administrator public al orașului, dar care, la acel moment, era implicat într-un proiect la București.

„Ovidiu Sîrbu nu a ținut la tăvăleală! Glumesc! Administratorul public anterior locuiește cu familia în Timișoara, făcea naveta din Timișoara și este o chestiune care, la un moment dat, își spune cuvântul, adică te uzează. Claudiu Kiss a locuit în București 30 de ani, este reșițean și a decis să vină acasă. El a fost pe lista scurtă și anul trecut, pe lista celor 3, alături de Ovidiu Sîrbu și încă un candidat, român plecat în Canada, dar la vremea respectivă încă era angajat la București într-un contract foarte mare pentru realizarea unei clinici medicale la București. Întâmplarea a făcut să decidă să revină acasă, la Reșița, și nu m-am putut decât bucura.”, a declarat primarul Ioan Popa.

1000x200 dacus 02

claudiu kiss

Edilul mai spune că noul city-manager este o persoană cu vastă experiență în derularea proiectelor și este cea mai potrivită pentru a se ocupa de lucrările aflate în derulare la Reșița.

„Îi mulțumesc lui Ovidiu Sîrbu pentru anul în care a lucrat cu noi, și-a făcut jobul bine! Claudiu este un spirit foarte analitic și, de fapt, este ceea ce am nevoie la primărie ca sprijin. Adică avem atât de multe lucrări încât eu, personal, nu le mai pot cuprinde și nici nu este rolul meu, de fapt. Pentru că eu mai am multe alte roluri pe lângă a urmări șantierele din oraș. Claudiu cred că este omul cel mai potrivit pe tema asta! Sunt unii colegi de-ai mei care nu o să se bucure de sosirea lui aici, dar asta este! În general, singurii oameni iubiți sunt vânzătorii de înghețată! Claudiu Kiss a fost manager de proiecte timp de 30 de ani și are proiecte mari făcute în București. Repet, știe să-și facă un timetable, să urmărească lucrări, să-și facă priorități și, de fapt, aceasta este una dintre problemele noastre!”, a adăugat Ioan Popa.

publicitate si promovare online banner maxagro